“We zetten graag een stap extra om het voor een ander beter/makkelijker te maken.”
— Jovo over zijn team

Het team van JovoSport bestaat uit:

Jovo

Functie: Initiatiefnemer, Eigenaar
Relevante opleiding: Instructeur Karate, Jiu Jitsu, Pancrase, Krav Maga, Russisch vechtkunst (Systema), SokoCombatSystem
Relevante werkervaring: IBT docent en docent Fysieke en Mentale Weerbaarheid bij Justitie en Veiligheid

 

Robert over Jovo: “Het sterke van Jovo vind ik dat hij ieder mens in zijn waarde laat en dat hij mij altijd weer weet uit de dagen.”

De mooiste Jovo-quote volgens Marco: “Zeg vriend, jij bent goed bezig!”

Goran

goran Mijn naam is Goran, geboren 1973 in Servië. Vanaf mijn 10e jaar ben ik bezig met shotokan karate (zwarte band 1.dan). Daarna heb ik in mijn moederland jui jitsu en aikido getraind en later kwamen krav maga en systema aan de beurt. Een aantal jaren heb ik zelfverdedigingslessen in een Taekwondo-vereniging gedaan en zelfverdediging is mijn passie geworden.

 

Richard

richard Mijn naam is Richard v/d Broek (1974) Vanaf mijn 10e jaar hou ik me bezig met verschillende verdedigings- en vechtsporten. Voornamelijk judo, boksen en muay-thai.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de overheid waar ik o.a. deel uitmaak van specialistische teams. Daarmee verzorg ik met regelmaat de fysieke weerbaarheidstrainingen, waar diverse technieken aan bod komen om iemand gecontroleerd onder controle te brengen. Daarnaast heb ik een aantal jaar als thaiboks- en boksinstructeur lesgegeven op een sportschool in 's-Hertogenbosch.
Na een aantal jaar nauw met Jovo te hebben samengewerkt heeft hij mij op enig moment benaderd om de Thaibokslessen en de conditie-/bokstrainingen te komen verzorgen.

logo

Bij Jovosport kun je op een verantwoorde en recreatieve manier kennismaken met een van onze vechtsporten. Je leert de kneepjes van de sport, maar altijd met respect!

Jovosport

Hartenvier 2
5683 DS Best

06-22699047

info@jovosport.nl

Algemene voorwaarden

Search