“We zetten graag een stap extra om het voor een ander beter/makkelijker te maken.”
— Jovo over zijn team

Het team van JovoSport bestaat uit:

Jovo

Functie: Initiatiefnemer, Eigenaar
Relevante opleiding: Instructeur Karate, Jiu Jitsu, Pancrase, Krav Maga, Russisch vechtkunst (Systema), SokoCombatSystem
Relevante werkervaring: IBT docent en docent Fysieke en Mentale Weerbaarheid bij Justitie en Veiligheid

 

Dejan

goran

Mijn naam is Dejan. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen met als keuzerichting agogie op het Summa College in Eindhoven afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik stage mogen lopen binnen het speciaal onderwijs in Boxtel en ’s-Hertogenbosch.
Ik werk graag met kinderen en jongeren die wat extra aandacht verdienen. Ik ben erg gemotiveerd om deze kinderen te ondersteunen en heb daardoor voor de richting agogie gekozen.

Daarnaast geef ik al een aantal jaren thaibokslessen aan kinderen, jongeren en volwassenen binnen JovoSport. Momenteel werk ik tevens als bewegingsagoog binnen Mindequipment en als kickbokstrainer bij JovoSport.

Mijn aanpak: ‘Uitdagen en boeien van kinderen en jongeren doormiddel van oprechte en persoonlijke aandacht gericht op het behalen van de persoonlijke doelen met behulp van sport.‘

Gijs

richard

Mijn naam is Gijs van Otterdijk. Ik heb de opleiding op het Summa College agogiek afgerond. De laatste twee jaar van deze opleiding heb ik bij zowel Mindequipment als JovoSport stage gelopen. Na het behalen van mijn diploma heb ik hier mijn werk van gemaakt en werk ik als beweegagoog bij Mindequipment en als kickbokstrainer bij JovoSport.

Mijn grote hobby is voetballen en daar is nu dit werk bijgekomen. Het werken met jongeren, die een kwetsbare groep kunnen zijn binnen de samenleving, doe ik met veel plezier. Ik kan super blij worden van jongeren waarbij ik het vertrouwen kan winnen, samen gaan werken om de jongeren mentaal en fysiek sterker te maken en hun weerbaarheid te vergroten voor zowel thuis als op school.

 

 

 

 

logo

Bij Jovosport kun je op een verantwoorde en recreatieve manier kennismaken met een van onze vechtsporten. Je leert de kneepjes van de sport, maar altijd met respect!

Jovosport

Hartenvier 2
5683 DS Best

06-22699047

info@jovosport.nl

Algemene voorwaarden

Search